Twee verdachten van de drievoudige moord in Wemmel zijn opgepakt in Parijs. Dat heeft het Brussels parket woensdag bevestigd.

Buiten de bevestiging wilde het parket woensdag geen informatie geven. Die volgt tijdens een persconferentie donderdag om 11 uur.

Op zondagavond 14 november werden een advocaat, zijn vrouw en hun zoon in hun woning in het centrum van Wemmel om het leven gebracht door twee mannen die zich voordeden als potentiële kopers van de auto van de zoon.

De drie slachtoffers kregen kogels in het hoofd. De vriendin van de zoon werd ook beschoten en raakte zwaargewond, maar overleefde de aanval.

De twee mannen namen nadien de vlucht met twee wagens van het gezin. Het tweetal is intussen opgepakt in Parijs, aldus het parket.

'Aanwezig op plaats van de feiten'
Volgens Xavier Magnée, de advocaat van de familie van de slachtoffers, zijn er op de plaats van de drievoudige moord in Wemmel sporen gevonden van de twee verdachten die in Parijs werden opgepakt.

Volgens hem gaat het om twee mannen die van oorsprong uit subsaharaans Afrika afkomstig zijn en hebben ze de Belgische
nationaliteit.

Daags na de feiten was in Luxemburg een andere verdachte opgepakt. Het ging om een Belg van Congolese origine die rondreed in één van de auto's die na de moorden bij de familie werden gestolen. Hij beweerde dat hij enkel koerier was en de wagen naar Frankrijk moest brengen.

Twee verdachten van de drievoudige moord in Wemmel zijn opgepakt in Parijs. Dat heeft het Brussels parket woensdag bevestigd.Buiten de bevestiging wilde het parket woensdag geen informatie geven. Die volgt tijdens een persconferentie donderdag om 11 uur.Op zondagavond 14 november werden een advocaat, zijn vrouw en hun zoon in hun woning in het centrum van Wemmel om het leven gebracht door twee mannen die zich voordeden als potentiële kopers van de auto van de zoon. De drie slachtoffers kregen kogels in het hoofd. De vriendin van de zoon werd ook beschoten en raakte zwaargewond, maar overleefde de aanval. De twee mannen namen nadien de vlucht met twee wagens van het gezin. Het tweetal is intussen opgepakt in Parijs, aldus het parket.'Aanwezig op plaats van de feiten' Volgens Xavier Magnée, de advocaat van de familie van de slachtoffers, zijn er op de plaats van de drievoudige moord in Wemmel sporen gevonden van de twee verdachten die in Parijs werden opgepakt. Volgens hem gaat het om twee mannen die van oorsprong uit subsaharaans Afrika afkomstig zijn en hebben ze de Belgische nationaliteit.Daags na de feiten was in Luxemburg een andere verdachte opgepakt. Het ging om een Belg van Congolese origine die rondreed in één van de auto's die na de moorden bij de familie werden gestolen. Hij beweerde dat hij enkel koerier was en de wagen naar Frankrijk moest brengen.