Er is een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de moord op de 14-jarige Béatrice Berlaimont. Hij werd gearresteerd in het centrum van Aarlen op basis van DNA-sporen. Dat is vandaag door het parket bevestigd.

Béatrice Berlaimont verdween op 21 november toen ze op weg was naar school. Vorige week werd haar lichaam teruggevonden in een bos in de buurt. Vorige week werd al eens een verdachte opgepakt, maar die werd later vrijgelaten.

Volgens de onderzoeksrechter zit de verdachte ook achter de ontvoering van een 23-jarige vrouw vorige week donderdag. Zij werd bedreigd en vastgebonden, maar kon zichzelf bevrijden. Eerder had het parket nog gezegd dat er geen link was tussen beide zaken.

De man wordt momenteel ondervraagd door onderzoekers. Een onderzoeksrechter moet over de verdere aanhouding van de man beslissen.

Er is een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de moord op de 14-jarige Béatrice Berlaimont. Hij werd gearresteerd in het centrum van Aarlen op basis van DNA-sporen. Dat is vandaag door het parket bevestigd.Béatrice Berlaimont verdween op 21 november toen ze op weg was naar school. Vorige week werd haar lichaam teruggevonden in een bos in de buurt. Vorige week werd al eens een verdachte opgepakt, maar die werd later vrijgelaten.Volgens de onderzoeksrechter zit de verdachte ook achter de ontvoering van een 23-jarige vrouw vorige week donderdag. Zij werd bedreigd en vastgebonden, maar kon zichzelf bevrijden. Eerder had het parket nog gezegd dat er geen link was tussen beide zaken.De man wordt momenteel ondervraagd door onderzoekers. Een onderzoeksrechter moet over de verdere aanhouding van de man beslissen.