De verdachte heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Over zijn identiteit en over de omstandigheden waarin het meisje is gedood, geeft het parket geen bijzonderheden vrij.

TaxiCharlotte Antoniewicz, die in Houdeng-Goegnies nabij La Louvière woonde, was zondagochtend voor het laatst gezien aan bar 'Zanzibar' in Sint-Lambrechts-Woluwe. Daar was ze met vrienden uitgegaan en rond 05.00 uur vertrokken in een taxi. Volgens een portier van de bar was ze samen met een man in die taxi gestapt maar sindsdien was niets meer van het meisje vernomen.

Verklaringen

Op basis van de verklaringen van de verdachte hebben de politiediensten het levenloze lichaam van het meisje teruggevonden. Waar dat precies gebeurd is, is voorlopig nog niet duidelijk.

Dinsdagvoormiddag werd de verdachte voorgeleid bij onderzoeksrechter Bruyneel, die besliste hem aan te houden. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de man vrijdag voor de raadkamer. (Belga/EE)

De verdachte heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Over zijn identiteit en over de omstandigheden waarin het meisje is gedood, geeft het parket geen bijzonderheden vrij. TaxiCharlotte Antoniewicz, die in Houdeng-Goegnies nabij La Louvière woonde, was zondagochtend voor het laatst gezien aan bar 'Zanzibar' in Sint-Lambrechts-Woluwe. Daar was ze met vrienden uitgegaan en rond 05.00 uur vertrokken in een taxi. Volgens een portier van de bar was ze samen met een man in die taxi gestapt maar sindsdien was niets meer van het meisje vernomen. Verklaringen Op basis van de verklaringen van de verdachte hebben de politiediensten het levenloze lichaam van het meisje teruggevonden. Waar dat precies gebeurd is, is voorlopig nog niet duidelijk. Dinsdagvoormiddag werd de verdachte voorgeleid bij onderzoeksrechter Bruyneel, die besliste hem aan te houden. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de man vrijdag voor de raadkamer. (Belga/EE)