Vande Lanotte blijft erbij dat het boek "De Keizer van Oostende" te veel gebaseerd is op insinuaties en niet op feiten, dat sommige getuigen eerst door de plaatselijke LDD werden gecontacteerd, en dat informatie die werd aangereikt bewust niet werd opgenomen. Zo stelt hij in een korte reactie naar aanleiding van de persconferentie van de uitgever en auteurs eerder op de dag.

Vande Lanotte reageerde vorige week maandag op de vooravond van de publicatie van het boek op "de meest opvallende insinuaties" die hierin werden geformuleerd. Dinsdag repliceerden de auteurs en de uitgeverij op hun beurt. "Iedereen die dit wil, kan met het boek, mijn opmerkingen (op samenaanhetwerk.be) en de reactie van de auteurs zelf zijn conclusies trekken", aldus de vicepremier. (Belga/TE)

Vande Lanotte blijft erbij dat het boek "De Keizer van Oostende" te veel gebaseerd is op insinuaties en niet op feiten, dat sommige getuigen eerst door de plaatselijke LDD werden gecontacteerd, en dat informatie die werd aangereikt bewust niet werd opgenomen. Zo stelt hij in een korte reactie naar aanleiding van de persconferentie van de uitgever en auteurs eerder op de dag. Vande Lanotte reageerde vorige week maandag op de vooravond van de publicatie van het boek op "de meest opvallende insinuaties" die hierin werden geformuleerd. Dinsdag repliceerden de auteurs en de uitgeverij op hun beurt. "Iedereen die dit wil, kan met het boek, mijn opmerkingen (op samenaanhetwerk.be) en de reactie van de auteurs zelf zijn conclusies trekken", aldus de vicepremier. (Belga/TE)