De verklaring die CD&V-voorzitter Wouter Beke deed over Pol Van Den Driessche is nonsensikaal. Dat laat Van Den Driessche zelf weten.

De verhalen rond ex-CD&V'er en huidig N-VA'er Pol Van Den Driessche over diens wangedrag ten aanzien van vrouwen hebben meegespeeld in de beslissing van CD&V om hem geen rol meer te laten spelen binnen de partij in Brugge. Dat verklaarde CD&V-voorzitter Wouter Beke voor de VRT-camera's van Villa Politica in de Kamer.

Volgens Van Den Driessche zelf raakt die bewering kant noch wal. "Na de verkiezingen van juni 2010 heb ik mijn engagement bij CD&V gestopt. Dat is in alle rust verlopen en afgerond met een mooi afscheidsfeestje. Daarna heb ik op geen enkel ogenblik nog gesolliciteerd naar een plaats op de Brugse lijst van CD&V."

De huidige N-VA'er zegt dat hij met niemand van CD&V ooit een gesprek heeft gehad over zijn vermeende probleem met vrouwelijke collega's. "Ik ben daarover nooit aangesproken door Beke, maar ook niet door Leterme of Crevits, door niemand bij die partij." (Belga/INM)

De verklaring die CD&V-voorzitter Wouter Beke deed over Pol Van Den Driessche is nonsensikaal. Dat laat Van Den Driessche zelf weten. De verhalen rond ex-CD&V'er en huidig N-VA'er Pol Van Den Driessche over diens wangedrag ten aanzien van vrouwen hebben meegespeeld in de beslissing van CD&V om hem geen rol meer te laten spelen binnen de partij in Brugge. Dat verklaarde CD&V-voorzitter Wouter Beke voor de VRT-camera's van Villa Politica in de Kamer. Volgens Van Den Driessche zelf raakt die bewering kant noch wal. "Na de verkiezingen van juni 2010 heb ik mijn engagement bij CD&V gestopt. Dat is in alle rust verlopen en afgerond met een mooi afscheidsfeestje. Daarna heb ik op geen enkel ogenblik nog gesolliciteerd naar een plaats op de Brugse lijst van CD&V." De huidige N-VA'er zegt dat hij met niemand van CD&V ooit een gesprek heeft gehad over zijn vermeende probleem met vrouwelijke collega's. "Ik ben daarover nooit aangesproken door Beke, maar ook niet door Leterme of Crevits, door niemand bij die partij." (Belga/INM)