Dat heeft partijvoorzitter Peter Mertens maandag aangekondigd.

Vindevoghel heeft zelf meer dan 20 jaar in de schoonmaaksector gewerkt en vindt het belangrijk dat er meer arbeid(st)ers in het parlement zetelen.

'Met meer mensen zoals ik zouden wetten die de arbeidsduurvermindering uitstellen tot de leeftijd van zestig jaar veel moeilijker passeren', zei Vindevoghel bij de voorstelling van haar kandidatuur.

PVDA/PTB, dat in Brussel met een tweetalige lijst naar de kiezer trekt, maakt zich sterk dat Vindevoghel grote kans heeft om verkozen te geraken.

Voorzitter Mertens hoopt in de volgende legislatuur minstens acht parlementsleden te hebben in de Kamer.

Dat heeft partijvoorzitter Peter Mertens maandag aangekondigd.Vindevoghel heeft zelf meer dan 20 jaar in de schoonmaaksector gewerkt en vindt het belangrijk dat er meer arbeid(st)ers in het parlement zetelen. 'Met meer mensen zoals ik zouden wetten die de arbeidsduurvermindering uitstellen tot de leeftijd van zestig jaar veel moeilijker passeren', zei Vindevoghel bij de voorstelling van haar kandidatuur. PVDA/PTB, dat in Brussel met een tweetalige lijst naar de kiezer trekt, maakt zich sterk dat Vindevoghel grote kans heeft om verkozen te geraken. Voorzitter Mertens hoopt in de volgende legislatuur minstens acht parlementsleden te hebben in de Kamer.