"Ondanks de actuele discussies die in de media worden gevoerd over Uplace, staat het vast dat het project er zal komen." Dat heeft Bram Thomas, COO van Uplace gezegd op het seminarie Winkellocatiemarkt in Genk. "Mensen schijnen vergeten te zijn dat wij in 2012 al over alle nodige vergunningen beschikten. De timing om in 2018 open te gaan, blijft dus gehandhaafd."

Thomas was als een van de gastsprekers uitgenodigd op het jaarseminarie Winkellocatiemarkt België. In het Euroscoop-complex van Genk werd een hele dag informatie uitgewisseld over de toekomst van het retailvastgoed in ons land. Daarbij werd vooral uitgekeken naar de presentatie van Thomas, en zijn visie op de actuele kritiek die Uplace te verwerken krijgt.

Herbevestiging milieuvergunning

"Als iemand er nog aan mocht twijfelen: Uplace Brussels komt er vast en zeker", aldus een vastberaden COO. "In 2012 beschikten we al over alle vergunningen. Nu is het alleen wachten op een herbevestiging van de milieuvergunning, maar aangezien we een positief advies hebben van de hoogste milieu-administratie, voorzien we dat in 2015 alle formaliteiten achter de rug zullen zijn. In 2016 kunnen we dan de bouwwerken starten om in 2018 de deuren te openen. Aan die timing houden we vast."

De COO ziet voor het overige heel veel positieve reacties. "Vandaag is al 50 procent van de 300 winkels verhuurd. Het enthousiasme van de retailers is enorm. En dat geldt ook voor andere investeerders en banken, die graag bereid zijn om dit project te steunen. We kijken er allemaal samen erg naar uit om van Uplace Brussels een uniek belevingscomplex te maken." (Belga/WB)

"Ondanks de actuele discussies die in de media worden gevoerd over Uplace, staat het vast dat het project er zal komen." Dat heeft Bram Thomas, COO van Uplace gezegd op het seminarie Winkellocatiemarkt in Genk. "Mensen schijnen vergeten te zijn dat wij in 2012 al over alle nodige vergunningen beschikten. De timing om in 2018 open te gaan, blijft dus gehandhaafd."Thomas was als een van de gastsprekers uitgenodigd op het jaarseminarie Winkellocatiemarkt België. In het Euroscoop-complex van Genk werd een hele dag informatie uitgewisseld over de toekomst van het retailvastgoed in ons land. Daarbij werd vooral uitgekeken naar de presentatie van Thomas, en zijn visie op de actuele kritiek die Uplace te verwerken krijgt. "Als iemand er nog aan mocht twijfelen: Uplace Brussels komt er vast en zeker", aldus een vastberaden COO. "In 2012 beschikten we al over alle vergunningen. Nu is het alleen wachten op een herbevestiging van de milieuvergunning, maar aangezien we een positief advies hebben van de hoogste milieu-administratie, voorzien we dat in 2015 alle formaliteiten achter de rug zullen zijn. In 2016 kunnen we dan de bouwwerken starten om in 2018 de deuren te openen. Aan die timing houden we vast." De COO ziet voor het overige heel veel positieve reacties. "Vandaag is al 50 procent van de 300 winkels verhuurd. Het enthousiasme van de retailers is enorm. En dat geldt ook voor andere investeerders en banken, die graag bereid zijn om dit project te steunen. We kijken er allemaal samen erg naar uit om van Uplace Brussels een uniek belevingscomplex te maken." (Belga/WB)