Tijdens het gloednieuwe Garnaalkrokettenfestival aan de Welllington renbaan ging Oostende op zoek naar de ultieme garnaalkroket. Elf Oostendse restaurants presenteerden hun ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten. Het bleek een populair concept want het festival was enorm snel uitverkocht. De vakjury vond die van Brassi de beste. De tweede plaats ging naar Brasserie Rubens en Gastrobar Sam ging met het brons lopen. "De smaak van de vulling, de korst: hierin komt het recept van de chef echt naar boven. Op die manier onderscheiden ze zich allemaal van elkaar", zegt één van de juryleden van Gault&Millau. Het publiek gaf de voorkeur aan de lekkernijen van Poseidon. (Belga)

Tijdens het gloednieuwe Garnaalkrokettenfestival aan de Welllington renbaan ging Oostende op zoek naar de ultieme garnaalkroket. Elf Oostendse restaurants presenteerden hun ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten. Het bleek een populair concept want het festival was enorm snel uitverkocht. De vakjury vond die van Brassi de beste. De tweede plaats ging naar Brasserie Rubens en Gastrobar Sam ging met het brons lopen. "De smaak van de vulling, de korst: hierin komt het recept van de chef echt naar boven. Op die manier onderscheiden ze zich allemaal van elkaar", zegt één van de juryleden van Gault&Millau. Het publiek gaf de voorkeur aan de lekkernijen van Poseidon. (Belga)