In het onderzoek naar de driedubbele roofmoord op een advocatengezin in Wemmel heeft nu ook een tweede verdachte bekend. Een bericht daarover dat dinsdag in Het Laatste Nieuws verscheen, is bevestigd in politiekringen.

Op 14 november werden advocaat Michel De Vleeschauwer, zijn echtgenote Françoise Grumbers en hun zoon Nicolas om het leven gebracht toen twee mannen zich aan hun huis aanmeldden om de auto van de zoon te kopen. De verloofde van de zoon werd zwaargewond.

Vorige week raakte bekend dat één van de verdachten (Milton R.) zijn aandeel in de feiten heeft toegegeven. De man beweerde dat hij enkel de chauffeur was en dat hij de twee andere verdachten naar de woning van het gezin in het centrum van Wemmel bracht.

Dinsdag raakte bekend dat ook een tweede verdachte (Christian L.-A.) bekentenissen heeft afgelegd. Hij bekende op de vriendin van de zoon te hebben geschoten. Of hij ook op de drie dodelijke slachtoffers heeft gevuurd, was dinsdag niet bekend.

In het onderzoek naar de driedubbele roofmoord op een advocatengezin in Wemmel heeft nu ook een tweede verdachte bekend. Een bericht daarover dat dinsdag in Het Laatste Nieuws verscheen, is bevestigd in politiekringen.Op 14 november werden advocaat Michel De Vleeschauwer, zijn echtgenote Françoise Grumbers en hun zoon Nicolas om het leven gebracht toen twee mannen zich aan hun huis aanmeldden om de auto van de zoon te kopen. De verloofde van de zoon werd zwaargewond.Vorige week raakte bekend dat één van de verdachten (Milton R.) zijn aandeel in de feiten heeft toegegeven. De man beweerde dat hij enkel de chauffeur was en dat hij de twee andere verdachten naar de woning van het gezin in het centrum van Wemmel bracht.Dinsdag raakte bekend dat ook een tweede verdachte (Christian L.-A.) bekentenissen heeft afgelegd. Hij bekende op de vriendin van de zoon te hebben geschoten. Of hij ook op de drie dodelijke slachtoffers heeft gevuurd, was dinsdag niet bekend.