Het ongeval gebeurde kort voor middernacht aan de Europalaan in de richting van Dendermonde. De wagen van de twee slachtoffers ging wellicht als gevolg van een stuurfout aan heel hoge snelheid van de weg af. De auto raakte een boom en een verkeersbord en belandde in de gracht.

De twee tieners in de wagen overleefden het ongeval niet. Het gaat om twee Turkse jongens van 19 en 17 jaar oud uit Zele.

Volgens getuigen was de wagen met een andere auto aan het straatracen, zegt het parket van Dendermonde. Er is geen aanrijding geweest met een ander voertuig. (Belga)

Het ongeval gebeurde kort voor middernacht aan de Europalaan in de richting van Dendermonde. De wagen van de twee slachtoffers ging wellicht als gevolg van een stuurfout aan heel hoge snelheid van de weg af. De auto raakte een boom en een verkeersbord en belandde in de gracht. De twee tieners in de wagen overleefden het ongeval niet. Het gaat om twee Turkse jongens van 19 en 17 jaar oud uit Zele. Volgens getuigen was de wagen met een andere auto aan het straatracen, zegt het parket van Dendermonde. Er is geen aanrijding geweest met een ander voertuig. (Belga)