Twee politiemensen van de lokale politie Vesdre zijn gewond geraakt, aldus de minister op Twitter. Hij wenst hen spoedig herstel.

De schietpartij vond plaats op de E42 ter hoogte van Tiège, nabij Spa. Dat gebeurde na een achtervolging die begon in Dison. De politie wou een verdacht voertuig controleren, maar de wagen ging er vandoor richting Spa en verliet de snelweg bij Tiège. Daar vond echter een verkeerscontrole plaats. De verdachte wagen maakte rechtsomkeer en stootte op de agenten van de lokale politiezone Vesdre. Daarbij werden meerdere schoten afgevuurd, aldus bronnen dicht bij het dossier.

De agenten raakten gewond door kogels, aldus bronnen. Intussen zouden ze al zijn geopereerd. Ze verkeren niet in levensgevaar.

Twee politiemensen van de lokale politie Vesdre zijn gewond geraakt, aldus de minister op Twitter. Hij wenst hen spoedig herstel.De schietpartij vond plaats op de E42 ter hoogte van Tiège, nabij Spa. Dat gebeurde na een achtervolging die begon in Dison. De politie wou een verdacht voertuig controleren, maar de wagen ging er vandoor richting Spa en verliet de snelweg bij Tiège. Daar vond echter een verkeerscontrole plaats. De verdachte wagen maakte rechtsomkeer en stootte op de agenten van de lokale politiezone Vesdre. Daarbij werden meerdere schoten afgevuurd, aldus bronnen dicht bij het dossier.De agenten raakten gewond door kogels, aldus bronnen. Intussen zouden ze al zijn geopereerd. Ze verkeren niet in levensgevaar.