Het treinverkeer tussen de stations Brussel-Zuid en Brussel-Noord is onderbroken. Op het perron in Brussel-Centraal hebben reizigers smeulende kabels opgemerkt en het brandalarm doen afgaan, zo verduidelijkte NMBS-woordvoerder Bart Schols. Het station is ontruimd.

Woordvoerder Thomas Baeken van infrastructuurbeheerder Infrabel deelde mee dat de treinen uit de tunnels zijn gereden en dat de brandweer ter plaatse is. Voor de reizigers is er geen gevaar, aldus nog Baeken. Bart Schols deelde nog mee dat enkele treinen omgeleid worden.

Rond 1u40 was de schade hersteld. Alle sporen zijn weer vrij.

(Belga/WB)

Het treinverkeer tussen de stations Brussel-Zuid en Brussel-Noord is onderbroken. Op het perron in Brussel-Centraal hebben reizigers smeulende kabels opgemerkt en het brandalarm doen afgaan, zo verduidelijkte NMBS-woordvoerder Bart Schols. Het station is ontruimd.Woordvoerder Thomas Baeken van infrastructuurbeheerder Infrabel deelde mee dat de treinen uit de tunnels zijn gereden en dat de brandweer ter plaatse is. Voor de reizigers is er geen gevaar, aldus nog Baeken. Bart Schols deelde nog mee dat enkele treinen omgeleid worden. Rond 1u40 was de schade hersteld. Alle sporen zijn weer vrij.(Belga/WB)