In totaal werden 49 mensen opgevangen in het ziekenhuis. Twee ervan liggen nog steeds op intensieve zorgen. Ook zes hulpverleners zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht.

Het overleden slachtoffer is inmiddels uit de woning gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis in Aalst. Uit de eerste resultaten blijkt dat de man zwaar geïntoxiceerd was, aldus Briers. "Maandag wordt hij overgebracht naar het ziekenhuis van Antwerpen waar een tweede autopsie zal plaatsvinden."

Zo'n 500 mensen kunnen zondagavond nog niet naar hun huis terugkeren. In overleg met de burgemeester wordt een oplossing uitgewerkt voor mensen die medicijnen nodig hebben. Ook voor een negental mensen die nog een huisdier hebben in de zone, wordt een oplossing uitgewerkt. (Belga/MI)

In totaal werden 49 mensen opgevangen in het ziekenhuis. Twee ervan liggen nog steeds op intensieve zorgen. Ook zes hulpverleners zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht. Het overleden slachtoffer is inmiddels uit de woning gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis in Aalst. Uit de eerste resultaten blijkt dat de man zwaar geïntoxiceerd was, aldus Briers. "Maandag wordt hij overgebracht naar het ziekenhuis van Antwerpen waar een tweede autopsie zal plaatsvinden." Zo'n 500 mensen kunnen zondagavond nog niet naar hun huis terugkeren. In overleg met de burgemeester wordt een oplossing uitgewerkt voor mensen die medicijnen nodig hebben. Ook voor een negental mensen die nog een huisdier hebben in de zone, wordt een oplossing uitgewerkt. (Belga/MI)