Op een trein van Antwerpen naar Charleroi-Zuid is een treinbegeleidster aangevallen door een passagier. De feiten deden zich voor bij het binnenrijden van het station van Mechelen. Het slachtoffer raakte lichtgewond, de agressieveling is opgepakt. Dat meldt Het Nieuws van vtm en is bevestigd door de federale politie.

De trein in kwestie werd afgeschaft, de overige reizigers moesten

volgens de NMBS overstappen op een lokale trein en konden met enige vertraging hun weg verderzetten.

Geen geldig vervoerbewijs

De agressieve passagier zou niet over een geldig vervoersbewijs hebben beschikt. Meer dan waarschijnlijk was dat de aanleiding voor de schermutseling. De treinbegeleidster raakte gewond aan de pols en moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden gebracht.

De spoorwegpolitie en veiligheidsagenten van Securail konden de passagier inrekenen en overdragen aan de lokale politie. (Belga/EE)

Op een trein van Antwerpen naar Charleroi-Zuid is een treinbegeleidster aangevallen door een passagier. De feiten deden zich voor bij het binnenrijden van het station van Mechelen. Het slachtoffer raakte lichtgewond, de agressieveling is opgepakt. Dat meldt Het Nieuws van vtm en is bevestigd door de federale politie. De trein in kwestie werd afgeschaft, de overige reizigers moesten volgens de NMBS overstappen op een lokale trein en konden met enige vertraging hun weg verderzetten. Geen geldig vervoerbewijs De agressieve passagier zou niet over een geldig vervoersbewijs hebben beschikt. Meer dan waarschijnlijk was dat de aanleiding voor de schermutseling. De treinbegeleidster raakte gewond aan de pols en moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden gebracht. De spoorwegpolitie en veiligheidsagenten van Securail konden de passagier inrekenen en overdragen aan de lokale politie. (Belga/EE)