Mieke Berendsen - voormalig VRT-directeur Media - vertrekt bij Gazet van Antwerpen. De functie van Berendsen bleek na de samensmelting van Corelio en Concentra in Het Mediahuis niet meer voor te komen, waarop ze volgens Gazet van Antwerpen zelf besloot het bedrijf te verlaten, zo meldt de krant.

De 46-jarige Berendsen was sinds 1 juli 2010 directeur van de redactie en de marketingafdeling van Gazet van Antwerpen. Voordien was ze onder meer directeur van de reclameregie Magnet bij De Persgroep en netmanager van VRT-zender één. (Belga)

Mieke Berendsen - voormalig VRT-directeur Media - vertrekt bij Gazet van Antwerpen. De functie van Berendsen bleek na de samensmelting van Corelio en Concentra in Het Mediahuis niet meer voor te komen, waarop ze volgens Gazet van Antwerpen zelf besloot het bedrijf te verlaten, zo meldt de krant.De 46-jarige Berendsen was sinds 1 juli 2010 directeur van de redactie en de marketingafdeling van Gazet van Antwerpen. Voordien was ze onder meer directeur van de reclameregie Magnet bij De Persgroep en netmanager van VRT-zender één. (Belga)