N-VA had eerder vandaag vragen gesteld bij de brief. In het document, ondertekend door de Turkse premier en AKP-voorzitter Ahmet Davutoglu, wordt opgeroepen te stemmen voor de AKP-partij.

'Ik stel met grote verbazing vast dat AKP-stemmers zouden worden beloond met bijvoorbeeld 20 procent korting op vluchten met Turkish Airlines, toelagen voor Turkse vrouwen die in het buitenland kinderen krijgen en een verlaging van de afkoopsom van de militaire dienstplicht', zegt N-VA-Kamerlid Peter De Roover. 'Het is belangrijk dat we weten hoe ver de lange arm van Ankara reikt', vindt N-VA. (Belga)

N-VA had eerder vandaag vragen gesteld bij de brief. In het document, ondertekend door de Turkse premier en AKP-voorzitter Ahmet Davutoglu, wordt opgeroepen te stemmen voor de AKP-partij. 'Ik stel met grote verbazing vast dat AKP-stemmers zouden worden beloond met bijvoorbeeld 20 procent korting op vluchten met Turkish Airlines, toelagen voor Turkse vrouwen die in het buitenland kinderen krijgen en een verlaging van de afkoopsom van de militaire dienstplicht', zegt N-VA-Kamerlid Peter De Roover. 'Het is belangrijk dat we weten hoe ver de lange arm van Ankara reikt', vindt N-VA. (Belga)