Daerden 62) is gehospitaliseerd is in Fréjus in de Franse Provence. De artsen houden hem in een kunstmatige coma na zijn dubbele hartaanval. Ze wachten nu op de best mogelijke omstandigheden om hem uit de coma te doen ontwaken. Dat laat zijn zoon Frédéric Daerden weten aan Belga.

Zachtjesaan

Sinds vrijdag hebben de artsen meermaals geprobeerd om Daerden zachtjesaan uit de coma te halen, maar ze willen niet te overhaast te werk gaan en houden rekening met de reacties van de patiënt.

Sinds zondag maakt Daerden koorts. Er werden nieuwe antibiotica toegediend en de artsen hopen dat de koorts dinsdag geweken zal zijn.

Wachten

"Het functioneren van de vitale organen blijft erop vooruit gaan. Het wachten is moeilijk, maar het ontwaken moet gebeuren onder de best mogelijke omstandigheden en dus zonder koorts", aldus Frédéric Daerden.

Pas na het ontwaken zullen de eventuele gevolgen van de dubbele hartaanval duidelijk worden. (Belga/TV)

Daerden 62) is gehospitaliseerd is in Fréjus in de Franse Provence. De artsen houden hem in een kunstmatige coma na zijn dubbele hartaanval. Ze wachten nu op de best mogelijke omstandigheden om hem uit de coma te doen ontwaken. Dat laat zijn zoon Frédéric Daerden weten aan Belga.Zachtjesaan Sinds vrijdag hebben de artsen meermaals geprobeerd om Daerden zachtjesaan uit de coma te halen, maar ze willen niet te overhaast te werk gaan en houden rekening met de reacties van de patiënt. Sinds zondag maakt Daerden koorts. Er werden nieuwe antibiotica toegediend en de artsen hopen dat de koorts dinsdag geweken zal zijn.Wachten "Het functioneren van de vitale organen blijft erop vooruit gaan. Het wachten is moeilijk, maar het ontwaken moet gebeuren onder de best mogelijke omstandigheden en dus zonder koorts", aldus Frédéric Daerden. Pas na het ontwaken zullen de eventuele gevolgen van de dubbele hartaanval duidelijk worden. (Belga/TV)