Brentjens vond een handgeschreven brief in zijn brievenbus. Die bevatte een afbeelding van een pistool met daarboven de tekst: "Verkies je de kogel of ga je liever uit jezelf af". Onderaan de brief stond de boodschap "Turnhout is van de Turnhoutenaren".

De politie neemt de doodsbedreiging ernstig en is een onderzoek gestart.

Erwin Brentjens en zijn partij zijn niet van plan een stap opzij te zetten na deze bedreiging. "We zullen ons door dit voorval zeker niet uit het lood laten slaan en de weg volgen die wij weloverwogen zijn ingegaan in het belang van de Turnhoutse kiezer", reageert lokaal N-VA-voorzitter Tom Versmissen. (Belga/TE)

Brentjens vond een handgeschreven brief in zijn brievenbus. Die bevatte een afbeelding van een pistool met daarboven de tekst: "Verkies je de kogel of ga je liever uit jezelf af". Onderaan de brief stond de boodschap "Turnhout is van de Turnhoutenaren". De politie neemt de doodsbedreiging ernstig en is een onderzoek gestart. Erwin Brentjens en zijn partij zijn niet van plan een stap opzij te zetten na deze bedreiging. "We zullen ons door dit voorval zeker niet uit het lood laten slaan en de weg volgen die wij weloverwogen zijn ingegaan in het belang van de Turnhoutse kiezer", reageert lokaal N-VA-voorzitter Tom Versmissen. (Belga/TE)