Ook in zijn derde editie toont het magazine 'The Good Life' zich spraakmakend innovatief.

Eind juni werd 'The Good Life' door Voka geselecteerd als 1 van de 20 meest innovatieve, spraakmakende producten die West-Vlaamse bedrijven het voorbije jaar op de markt brachten of nog aan het ontwikkelen zijn. De nominatie paste in het kader van de 'Week van het Ontwerpen'.

In Frankrijk won The Good Life de 'Prix de l'Innovation 2012' in het kader van de 10e editie van de awards 'Magazines de l'Année."

230 pagina's breed

The Good Life richt zich tot hoger opgeleide mannen en vrouwen met een brede belangstelling. Het derde nummer van de Nederlandstalige editie van The Good Life is weer goed voor 230 pagina's.

The Good Life nummer 3 besteedt onder meer aandacht aan...

Shanghai, een stad in volle beweging

De beste tentoonstellingen en beurzen van de komende maanden, overal ter wereld.

De shoppingroutes in Parijs en Milaan.

De beste adressen wereldwijd om te eten, drinken en logeren.

De portretten van 11 briljante geesten die de wereld doen vooruitgaan.

De Chinese Architect Wang Shu, winnaar van de Pritzker Prijs 2012.

Media: de krant El País Leica in barre Spaanse tijden.

De jacht op het zwarte goud in Noord-Dakota.

Rio De Janeiro als model voor de Stad van de Toekomst

Vladivostok, de nieuwe symboolstad van Rusland.

Lexus vs. Citroën: de clash der hybride wagen.

Moderne kunst in China: big business?

Citytrips naar Oslo, Firenze, Chicago, Madrid, Singapore, Wenen, Milaan en Palm Springs.

Design: waarom Scandinavië scoort.

De honderdste verjaardag van Poltrona Frau, het Italiaanse icoon inzake design.

24 pagina's mode & design

Ook in zijn derde editie toont het magazine 'The Good Life' zich spraakmakend innovatief. Eind juni werd 'The Good Life' door Voka geselecteerd als 1 van de 20 meest innovatieve, spraakmakende producten die West-Vlaamse bedrijven het voorbije jaar op de markt brachten of nog aan het ontwikkelen zijn. De nominatie paste in het kader van de 'Week van het Ontwerpen'. In Frankrijk won The Good Life de 'Prix de l'Innovation 2012' in het kader van de 10e editie van de awards 'Magazines de l'Année." 230 pagina's breed The Good Life richt zich tot hoger opgeleide mannen en vrouwen met een brede belangstelling. Het derde nummer van de Nederlandstalige editie van The Good Life is weer goed voor 230 pagina's. The Good Life nummer 3 besteedt onder meer aandacht aan... Shanghai, een stad in volle beweging De beste tentoonstellingen en beurzen van de komende maanden, overal ter wereld. De shoppingroutes in Parijs en Milaan. De beste adressen wereldwijd om te eten, drinken en logeren. De portretten van 11 briljante geesten die de wereld doen vooruitgaan. De Chinese Architect Wang Shu, winnaar van de Pritzker Prijs 2012. Media: de krant El País Leica in barre Spaanse tijden. De jacht op het zwarte goud in Noord-Dakota. Rio De Janeiro als model voor de Stad van de Toekomst Vladivostok, de nieuwe symboolstad van Rusland. Lexus vs. Citroën: de clash der hybride wagen. Moderne kunst in China: big business? Citytrips naar Oslo, Firenze, Chicago, Madrid, Singapore, Wenen, Milaan en Palm Springs. Design: waarom Scandinavië scoort. De honderdste verjaardag van Poltrona Frau, het Italiaanse icoon inzake design. 24 pagina's mode & design