Volgens openbaar aanklager Bernard Dauchot is Leopold Storme schuldig aan driedubbele moord. Dat heeft hij vrijdag gezegd tijdens zijn requisitoor. Het openbaar ministerie vraagt niet langer de internering van Storme.

Storme staat voor het Brusselse hof van assisen terecht wegens de moord op zijn ouders en zijn zuster in de stoffenwinkel van de familie in de Brusselse Marollen. Ze werden met in totaal een honderdtal messteken om het leven gebracht.

Volgens Dauchot heeft Storme in koelen bloede gehandeld. Hij organiseerde de misdaden en heeft na de feiten de ruimtes schoongemaakt en het mes met zeep gereinigd. 'Hij leverde het bewijs van vastberadenheid en van koelbloedigheid', aldus het openbaar ministerie. Dauchot vorderde niet langer de internering van Storme.

'Leugenaar'

Volgens hem is Storme een leugenaar en een manipulator. Het openbaar ministerie gelooft niet in de stelling van de psychiaters dat de verschillende versies van de feiten die Storme heeft gegeven het gevolg zijn van waanvoorstellingen

Verwijzend naar het proces over de parachutemoord zei Dauchot dat materieel bewijs niet nodig is om Storme schuldig te verklaren.

Volgens de advocaat-generaal zijn de tegenstrijdigheden en leugens van Storme en zijn gedrag voor en na de feiten allemaal voldoende aanwijzingen van schuld.

Volgens openbaar aanklager Bernard Dauchot is Leopold Storme schuldig aan driedubbele moord. Dat heeft hij vrijdag gezegd tijdens zijn requisitoor. Het openbaar ministerie vraagt niet langer de internering van Storme.Storme staat voor het Brusselse hof van assisen terecht wegens de moord op zijn ouders en zijn zuster in de stoffenwinkel van de familie in de Brusselse Marollen. Ze werden met in totaal een honderdtal messteken om het leven gebracht.Volgens Dauchot heeft Storme in koelen bloede gehandeld. Hij organiseerde de misdaden en heeft na de feiten de ruimtes schoongemaakt en het mes met zeep gereinigd. 'Hij leverde het bewijs van vastberadenheid en van koelbloedigheid', aldus het openbaar ministerie. Dauchot vorderde niet langer de internering van Storme. 'Leugenaar'Volgens hem is Storme een leugenaar en een manipulator. Het openbaar ministerie gelooft niet in de stelling van de psychiaters dat de verschillende versies van de feiten die Storme heeft gegeven het gevolg zijn van waanvoorstellingenVerwijzend naar het proces over de parachutemoord zei Dauchot dat materieel bewijs niet nodig is om Storme schuldig te verklaren.Volgens de advocaat-generaal zijn de tegenstrijdigheden en leugens van Storme en zijn gedrag voor en na de feiten allemaal voldoende aanwijzingen van schuld.