Belnet is het Belgisch computernetwerk voor onderzoeksdoeleinden, waar zowel universiteiten, onderzoeksinstellingen als openbare diensten gebruik van maken.

"We hebben momenteel problemen met ons netwerk, wat een impact heeft op alle cliënten. Onze teams werken hard aan een oplossing. Updates volgen zo snel mogelijk", zo meldde het bedrijf om 22.22 uur op Twitter.

Door de panne waren dinsdagavond de websites van de overheid, de universiteiten en de openbare omroep niet toegankelijk. Na middernacht was het probleem bij de overheids- en universiteitswebsites nog niet opgelost, de sites van de VRT waren wel opnieuw toegankelijk.

(Belga/RR)

Belnet is het Belgisch computernetwerk voor onderzoeksdoeleinden, waar zowel universiteiten, onderzoeksinstellingen als openbare diensten gebruik van maken. "We hebben momenteel problemen met ons netwerk, wat een impact heeft op alle cliënten. Onze teams werken hard aan een oplossing. Updates volgen zo snel mogelijk", zo meldde het bedrijf om 22.22 uur op Twitter. Door de panne waren dinsdagavond de websites van de overheid, de universiteiten en de openbare omroep niet toegankelijk. Na middernacht was het probleem bij de overheids- en universiteitswebsites nog niet opgelost, de sites van de VRT waren wel opnieuw toegankelijk.(Belga/RR)