In Elsene wordt vrijdag een stille mars gehouden voor de juwelier die is omgekomen tijdens een gewapende overval op zijn zaak.

De man werd doodgeschoten toen twee Esten zijn zaak City Tex overvielen in Elsene, nabij de Naamse Poort. Ook zijn neef raakte gewond.

De vzw Mon Village, die hoofdzakelijk bestaat uit handelaars die actief zijn in de Matongewijk, kreeg toelating van de waarnemend burgemeester van Elsene om op 16 april een stille mars te houden voor de juwelier. De optocht vertrekt om 15 uur aan de Sint-Bonifaaskerk in Elsene.

De tas die de overvallers gebruikten om hun buit in te steken, werd leeg teruggevonden. Volgens het Brussels parket werden de juwelen er waarschijnlijk door voorbijgangers uitgehaald.

In Elsene wordt vrijdag een stille mars gehouden voor de juwelier die is omgekomen tijdens een gewapende overval op zijn zaak. De man werd doodgeschoten toen twee Esten zijn zaak City Tex overvielen in Elsene, nabij de Naamse Poort. Ook zijn neef raakte gewond.De vzw Mon Village, die hoofdzakelijk bestaat uit handelaars die actief zijn in de Matongewijk, kreeg toelating van de waarnemend burgemeester van Elsene om op 16 april een stille mars te houden voor de juwelier. De optocht vertrekt om 15 uur aan de Sint-Bonifaaskerk in Elsene.De tas die de overvallers gebruikten om hun buit in te steken, werd leeg teruggevonden. Volgens het Brussels parket werden de juwelen er waarschijnlijk door voorbijgangers uitgehaald.