De 23-jarige kapitein van Standard Luik moet wel een boete van 192,5 euro betalen en kreeg een een rijverbod van acht dagen.

Defour werd bestraft voor overdreven snelheid. Hij werd in maart 2010 met zijn Audi Q7 geflitst aan 99 kilometer per uur (met correctie 93 km/u) op een plaats waar slechts 50 kilometer per uur toegelaten is.

Vorige maand was Defour in eerste aanleg wel veroordeeld tot het opnieuw afleggen van de theoretische proef en bedroeg de boete 385 euro. Van die boete werd de helft in beroep voorwaardelijk.

Het was de tweede keer dat Defour zijn rijbewijs moest inleveren. Ook in 2009 gebeurde dat omdat hij te snel reed. (Belga)

De 23-jarige kapitein van Standard Luik moet wel een boete van 192,5 euro betalen en kreeg een een rijverbod van acht dagen. Defour werd bestraft voor overdreven snelheid. Hij werd in maart 2010 met zijn Audi Q7 geflitst aan 99 kilometer per uur (met correctie 93 km/u) op een plaats waar slechts 50 kilometer per uur toegelaten is. Vorige maand was Defour in eerste aanleg wel veroordeeld tot het opnieuw afleggen van de theoretische proef en bedroeg de boete 385 euro. Van die boete werd de helft in beroep voorwaardelijk. Het was de tweede keer dat Defour zijn rijbewijs moest inleveren. Ook in 2009 gebeurde dat omdat hij te snel reed. (Belga)