'Extreemlinkse protestactie aan de 127Bis van enkele weken terug: raming van de herstelling schade aan het dak van het adm. gebouw bedraagt 5880,60 euro. We verhalen dit op de daders. Klacht met burgerlijke partijstelling ingediend. #zerotolerance', aldus Francken.

Een honderdtal actievoerders bezette op 20 juni het gesloten centrum voor asielzoekers 127bis in Steenokkerzeel. Het ging om het collectief #NotInMyName, dat protesteerde tegen de bouw van een nieuw detentiecentrum voor gezinnen met kinderen. Een deel van de demonstranten klom op het dak en richtte daarbij schade aan.

'Extreemlinkse protestactie aan de 127Bis van enkele weken terug: raming van de herstelling schade aan het dak van het adm. gebouw bedraagt 5880,60 euro. We verhalen dit op de daders. Klacht met burgerlijke partijstelling ingediend. #zerotolerance', aldus Francken.Een honderdtal actievoerders bezette op 20 juni het gesloten centrum voor asielzoekers 127bis in Steenokkerzeel. Het ging om het collectief #NotInMyName, dat protesteerde tegen de bouw van een nieuw detentiecentrum voor gezinnen met kinderen. Een deel van de demonstranten klom op het dak en richtte daarbij schade aan.