Volgens de vakbonden zijn er in Brussel de voorbije weken verschillende gevallen van agressie geweest. Op tien dagen tijd zouden elf agenten van Securail een werkongeval gehad hebben dat te maken had met agressie tijdens de uitoefening van hun beroep. 'Dat is 10 procent van het Brusselse personeelsbestand', zeggen ze.

De bonden zeggen dat ze een spoedbijeenkomst van het Comité voor preventie en bescherming op het werk gevraagd. Ze betreuren ook dat de agenten extra opdrachten hebben gekregen, zoals de controles van de kusttreinen met reservatieverplichting.

Volgens de vakbonden zijn er in Brussel de voorbije weken verschillende gevallen van agressie geweest. Op tien dagen tijd zouden elf agenten van Securail een werkongeval gehad hebben dat te maken had met agressie tijdens de uitoefening van hun beroep. 'Dat is 10 procent van het Brusselse personeelsbestand', zeggen ze. De bonden zeggen dat ze een spoedbijeenkomst van het Comité voor preventie en bescherming op het werk gevraagd. Ze betreuren ook dat de agenten extra opdrachten hebben gekregen, zoals de controles van de kusttreinen met reservatieverplichting.