Temmerman: "Het ene na het nadere akkoord dat de voorbije jaren in het voordeel van de gezinnen en alleenstaanden werd gemaakt, wordt vandaag opgeblazen. De langdurig zieken zouden geen sanctie krijgen, nu weer wel. De kleuterleidsters zouden niet minder pensioen krijgen nadat Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) een hartig woordje was gaan spreken met haar federale collega Bacquelaine, nu weer wel".

De SP.A-politica maakt een brugje met de PanamaPapers: "Je zou verwachten dat er een forse stellingname is tegen de verdere verrijking van de 1 procent rijksten op de kap van de Belgische belastingbetaler. Maar daarover vinden we niets terug in de begroting. Het enige akkoord dat duidelijk standhoudt, is het belastingvoordelenpakket voor de grote vissen. Voor de multinationals maakt deze regering de borst wel nat." (Belga/NSK)

Temmerman: "Het ene na het nadere akkoord dat de voorbije jaren in het voordeel van de gezinnen en alleenstaanden werd gemaakt, wordt vandaag opgeblazen. De langdurig zieken zouden geen sanctie krijgen, nu weer wel. De kleuterleidsters zouden niet minder pensioen krijgen nadat Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) een hartig woordje was gaan spreken met haar federale collega Bacquelaine, nu weer wel".De SP.A-politica maakt een brugje met de PanamaPapers: "Je zou verwachten dat er een forse stellingname is tegen de verdere verrijking van de 1 procent rijksten op de kap van de Belgische belastingbetaler. Maar daarover vinden we niets terug in de begroting. Het enige akkoord dat duidelijk standhoudt, is het belastingvoordelenpakket voor de grote vissen. Voor de multinationals maakt deze regering de borst wel nat." (Belga/NSK)