Dat schrijft ze op Twitter.

'De voorbije weken zijn zwaar geweest, al heb ik altijd kunnen rekenen op uw steun en sympathie - bedankt daarvoor!', schrijft ze. 'Ik laat deze beproeving nu achter mij en ga me focussen op de uitdagingen die voor ons liggen.'

Intensieve zorg

Op 17 oktober liet Wilmès weten dat haar coronatest een positief resultaat had opgeleverd. Aangezien ze buitenshuis de nodige voorzorgsmaatregelen in acht had genomen, liep ze die besmetting met SARS-CoV-2 wellicht in familiekring op, zei ze. Enkele dagen later moest Wilmès in het ziekenhuis op intensieve zorg opgenomen worden.

Na een kleine week mocht ze de IC-afdeling alweer verlaten, even later werd ze ook uit het ziekenhuis ontslagen om thuis te herstellen. Nu is Wilmès dus opnieuw aan het werk gegaan.

Tijdens haar afwezig werd de voormalige premier in de regering vervangen door haar partijgenoot en minister van Landbouw en Zelfstandigen David Clarinval.

Dat schrijft ze op Twitter.'De voorbije weken zijn zwaar geweest, al heb ik altijd kunnen rekenen op uw steun en sympathie - bedankt daarvoor!', schrijft ze. 'Ik laat deze beproeving nu achter mij en ga me focussen op de uitdagingen die voor ons liggen.'Op 17 oktober liet Wilmès weten dat haar coronatest een positief resultaat had opgeleverd. Aangezien ze buitenshuis de nodige voorzorgsmaatregelen in acht had genomen, liep ze die besmetting met SARS-CoV-2 wellicht in familiekring op, zei ze. Enkele dagen later moest Wilmès in het ziekenhuis op intensieve zorg opgenomen worden. Na een kleine week mocht ze de IC-afdeling alweer verlaten, even later werd ze ook uit het ziekenhuis ontslagen om thuis te herstellen. Nu is Wilmès dus opnieuw aan het werk gegaan. Tijdens haar afwezig werd de voormalige premier in de regering vervangen door haar partijgenoot en minister van Landbouw en Zelfstandigen David Clarinval.