Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Dat we met een goed beleid aan en voor onze stad Blankenberge - Uitkerke willen werken.

Dat we het aangenaam maken voor onze inwoners , nieuwe inwoners en de vele toeristen die elk jaar de weg naar onze mooie stad vinden.
Als ik mij specifiek richt naar toerisme - middenstand en HoReCa dan is er nog veel werk aan de winkel .Voor onze middenstanders moeten we iets doen aan de hoge huurprijzen want daardoor krijgen we veel leegstaand in onze stad. Er moet plaats zijn voor grote ketens maar ook en vooral voor onze eigen handelaars.

Voor HoReCa richt ik mij dan weer vooral op het rookverbod , dat er een versoepeling komt op de reglementering van terrassen en rookruimtes. Dat er een andere regeling komt voor extra's en jobstudenten.Wij willen graag dat de dagen omgezet worden in uren zodat het voor iedereen makkelijker werken wordt.

We hebben de middenstand en HoReCa nodig in Blankenberg , want wat is een stad zonder?

Wie worden de winnaars? Wie de verliezers?

We gaan naar een spannende verkiezingsstrijd. Alle partijen staan te trappelen om eraan te beginnen en allen lijken zeer gedreven. Er is ook voor verjonging gezorgd en er is een grote variatie aan kandidaten.

Ook wij met CD&V hebben voor veel variatie gezorgd , we hebben mensen van alle leeftijdscategoriën en sociale geledingen vanuit elke hoek van onze stad. We geloven in onze ploeg en willen dan ook als één hechte groep naar buiten komen. Het is natuurlijk de kiezer die beslist.

Wat speelt in uw gemeente?

Wij hebben met onze partij wijkbezoeken gedaan om naar de noden en de wensen van de inwoners van Blankenberge - Uitkerke te luisteren .
Wat willen zij zien veranderen in onze stad, wat willen zij verwezenlijkt zien? We hebben dat gebundeld en daar onze visie en doelen van ons verkiezingsprogramma op gebasseer.

Onze inwoners zijn de ambassadeurs van onze stad, niet de politici. Het is niet belangrijk wat ik wil voor onze stad. We moeten luisteren naar de stem van onze bevolking. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?Dat we met een goed beleid aan en voor onze stad Blankenberge - Uitkerke willen werken. Dat we het aangenaam maken voor onze inwoners , nieuwe inwoners en de vele toeristen die elk jaar de weg naar onze mooie stad vinden. Als ik mij specifiek richt naar toerisme - middenstand en HoReCa dan is er nog veel werk aan de winkel .Voor onze middenstanders moeten we iets doen aan de hoge huurprijzen want daardoor krijgen we veel leegstaand in onze stad. Er moet plaats zijn voor grote ketens maar ook en vooral voor onze eigen handelaars. Voor HoReCa richt ik mij dan weer vooral op het rookverbod , dat er een versoepeling komt op de reglementering van terrassen en rookruimtes. Dat er een andere regeling komt voor extra's en jobstudenten.Wij willen graag dat de dagen omgezet worden in uren zodat het voor iedereen makkelijker werken wordt. We hebben de middenstand en HoReCa nodig in Blankenberg , want wat is een stad zonder? Wie worden de winnaars? Wie de verliezers?We gaan naar een spannende verkiezingsstrijd. Alle partijen staan te trappelen om eraan te beginnen en allen lijken zeer gedreven. Er is ook voor verjonging gezorgd en er is een grote variatie aan kandidaten. Ook wij met CD&V hebben voor veel variatie gezorgd , we hebben mensen van alle leeftijdscategoriën en sociale geledingen vanuit elke hoek van onze stad. We geloven in onze ploeg en willen dan ook als één hechte groep naar buiten komen. Het is natuurlijk de kiezer die beslist. Wat speelt in uw gemeente?Wij hebben met onze partij wijkbezoeken gedaan om naar de noden en de wensen van de inwoners van Blankenberge - Uitkerke te luisteren . Wat willen zij zien veranderen in onze stad, wat willen zij verwezenlijkt zien? We hebben dat gebundeld en daar onze visie en doelen van ons verkiezingsprogramma op gebasseer. Onze inwoners zijn de ambassadeurs van onze stad, niet de politici. Het is niet belangrijk wat ik wil voor onze stad. We moeten luisteren naar de stem van onze bevolking. (SD)