Enkel uitgaande van één Gemeenschap terwijl er zoveel andere gemeenschappen zijn in Brussel. Als er iemand is die dat moet weten, ben jij het wel. Waarom culturele akkoorden sluiten als je zelfs voor dit de telefoon niet neemt? Waarom heb je de vele anderen er niet bij betrokken? Waarom heb je eigenlijk Brussel niet gevat? ", luidt het scherp in een open brief aan zijn collega.

Verliefdheid maakt blind

Volgens Smet is de actie niet meer dan een flauw afkooksel van "New York, I love u", "Paris, je t'aime" of "Rio eu te amo". "Verliefdheid maakt blind. Echte liefde opent ogen", meent de SP.A'er, voor wie de actie van Laanan vooral gericht is tegen het artikel in de Franse krant Libération "Bruxelles, pas belle".

Pascal Smet stelt meteen een alternatief voor en reikt zijn collega een verzoenende hand: "'Bruxelles, plus est en vous', in drie talen, ware een betere campagne. Daar heb je visie, verantwoordelijkheid en verantwoording en vooral werkkracht voor nodig. 'Bruxelles je t'aime' toon je vooral door eenheid van bestuur, door goed bestuur. Jammer van deze gemiste kans. Maar kom het goedmaken, door op 11 juli met me te dansen, op het Muntplein, of op de Grote Markt...". (Belga/TE)

Enkel uitgaande van één Gemeenschap terwijl er zoveel andere gemeenschappen zijn in Brussel. Als er iemand is die dat moet weten, ben jij het wel. Waarom culturele akkoorden sluiten als je zelfs voor dit de telefoon niet neemt? Waarom heb je de vele anderen er niet bij betrokken? Waarom heb je eigenlijk Brussel niet gevat? ", luidt het scherp in een open brief aan zijn collega. Verliefdheid maakt blind Volgens Smet is de actie niet meer dan een flauw afkooksel van "New York, I love u", "Paris, je t'aime" of "Rio eu te amo". "Verliefdheid maakt blind. Echte liefde opent ogen", meent de SP.A'er, voor wie de actie van Laanan vooral gericht is tegen het artikel in de Franse krant Libération "Bruxelles, pas belle". Pascal Smet stelt meteen een alternatief voor en reikt zijn collega een verzoenende hand: "'Bruxelles, plus est en vous', in drie talen, ware een betere campagne. Daar heb je visie, verantwoordelijkheid en verantwoording en vooral werkkracht voor nodig. 'Bruxelles je t'aime' toon je vooral door eenheid van bestuur, door goed bestuur. Jammer van deze gemiste kans. Maar kom het goedmaken, door op 11 juli met me te dansen, op het Muntplein, of op de Grote Markt...". (Belga/TE)