De vrouw die verkracht werd in een Gentse radiostudio, heeft voor het eerst gereageerd. 'Ik wil jullie vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor de steun, voor de erkenning dat 'neen', neen is. Elk verhaal is anders, is individueel, maar deze boodschap is universeel', schrijft ze in haar boodschap. De vrouw is altijd anoniem gebleven.

De Facebookpagina Wij Spreken Voor Onszelf (WSVO), heeft net geen 1.500 leden en 'is een emancipatorisch project voor en door overlevers van seksueel geweld, huiselijk geweld en kindermishandeling. WSVO geeft overlevers een digitaal spreekgestoelte waarop ze -elk op hun manier- hun ervaringen kunnen delen met lotgenoten.' (NSK)

De vrouw die verkracht werd in een Gentse radiostudio, heeft voor het eerst gereageerd. 'Ik wil jullie vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor de steun, voor de erkenning dat 'neen', neen is. Elk verhaal is anders, is individueel, maar deze boodschap is universeel', schrijft ze in haar boodschap. De vrouw is altijd anoniem gebleven.De Facebookpagina Wij Spreken Voor Onszelf (WSVO), heeft net geen 1.500 leden en 'is een emancipatorisch project voor en door overlevers van seksueel geweld, huiselijk geweld en kindermishandeling. WSVO geeft overlevers een digitaal spreekgestoelte waarop ze -elk op hun manier- hun ervaringen kunnen delen met lotgenoten.' (NSK)