Vrijdagmiddag bleek dat het DNA van de dader overeenkomt met het DNA van een verdachte. De man pleegde eind vorige week echter zelfmoord, omdat hij wist dat hij gevat zou worden.

Een jaar lang deed het parket van Turnhout onderzoek om de dader van tientallen verkrachtingen in de buurt van Mol en Turnhout te vinden. Daar was sinds 2003 een serieverkrachter aan het werk.

De man wordt verdacht van negentien seksuele misdrijven, bijna allemaal op meisjes tussen 16 en 20 jaar. Het parket vond op verschillende plaatsen DNA van de dader.

In februari vorig jaar startte het parket met een grootschalig onderzoek. De speurders namen 150 speekseltesten van mannen uit de regio af. Bij de laatste verdachte vonden ze een match. (Belga)

Vrijdagmiddag bleek dat het DNA van de dader overeenkomt met het DNA van een verdachte. De man pleegde eind vorige week echter zelfmoord, omdat hij wist dat hij gevat zou worden. Een jaar lang deed het parket van Turnhout onderzoek om de dader van tientallen verkrachtingen in de buurt van Mol en Turnhout te vinden. Daar was sinds 2003 een serieverkrachter aan het werk. De man wordt verdacht van negentien seksuele misdrijven, bijna allemaal op meisjes tussen 16 en 20 jaar. Het parket vond op verschillende plaatsen DNA van de dader. In februari vorig jaar startte het parket met een grootschalig onderzoek. De speurders namen 150 speekseltesten van mannen uit de regio af. Bij de laatste verdachte vonden ze een match. (Belga)