Gangster Ashraf Sekkaki is kortstondig ontsnapt uit de gevangenis in Marokko. Dat meldt de openbare omroep dinsdag. Na enkele uren zou hij weer zijn opgepakt.

Sekkaki wacht in Marokko op zijn proces. Eerder ontsnapte hij met behulp van een helikopter uit de gevangenis van Brugge. Hij vluchtte naar Marokko, maar kon daar worden opgepakt.

Zijn ontsnapping gebeurde kort voor zijn proces, dat woensdag van start zou gaan. Sekkaki pleegde onder meer gewapende overvallen, carjackings en tigerkidnappings. Hij ontsnapte eerder al verschillende malen uit de gevangenis.

Gangster Ashraf Sekkaki is kortstondig ontsnapt uit de gevangenis in Marokko. Dat meldt de openbare omroep dinsdag. Na enkele uren zou hij weer zijn opgepakt.Sekkaki wacht in Marokko op zijn proces. Eerder ontsnapte hij met behulp van een helikopter uit de gevangenis van Brugge. Hij vluchtte naar Marokko, maar kon daar worden opgepakt.Zijn ontsnapping gebeurde kort voor zijn proces, dat woensdag van start zou gaan. Sekkaki pleegde onder meer gewapende overvallen, carjackings en tigerkidnappings. Hij ontsnapte eerder al verschillende malen uit de gevangenis.