Dat schrijft althans de krant La Dernière Heure. De man werd er op 14 november afgezet door Ali Oulkadi en zou vervolgens tot 4 december in een flat in de Henri Bergéstraat verbleven hebben. Daar zou hij hasloverkop vertrokken zijn nadat er in Schaarbeek twee huiszoekingen werd uitgevoerd.

Het federaal parket geeft geen enkele commentaar op de berichtgeving van La Dernière Heure.

Op 9 december viel de federale gerechtelijke politie wel binnen in de flat in de Henri Bergéstraat en trof er een vingerafdruk aan van Salah Abdeslam, alsook werd materiaal gevonden waarmee explosieven kunnen vervaardigd worden, evenals sporen van het explosief TATP. Het appartement werd gehuurd onder een valse identiteit die zou gebruikt zijn door een van de aangehouden verdachten, Mohamed Bakkali. (Belga)

'Niet in Marokko'

Salah Abdeslam houdt zich alvast niet schuil in Marokko, want als hij na de aanslagen in Parijs wel naar daar was gereisd, dan was hij al opgepakt. Dat zegt de grote baas van de Marokkaanse antiterreurdienst in een interview met de Franstalige nieuwszender RTL.

Dat schrijft althans de krant La Dernière Heure. De man werd er op 14 november afgezet door Ali Oulkadi en zou vervolgens tot 4 december in een flat in de Henri Bergéstraat verbleven hebben. Daar zou hij hasloverkop vertrokken zijn nadat er in Schaarbeek twee huiszoekingen werd uitgevoerd. Het federaal parket geeft geen enkele commentaar op de berichtgeving van La Dernière Heure.Op 9 december viel de federale gerechtelijke politie wel binnen in de flat in de Henri Bergéstraat en trof er een vingerafdruk aan van Salah Abdeslam, alsook werd materiaal gevonden waarmee explosieven kunnen vervaardigd worden, evenals sporen van het explosief TATP. Het appartement werd gehuurd onder een valse identiteit die zou gebruikt zijn door een van de aangehouden verdachten, Mohamed Bakkali. (Belga)'Niet in Marokko'Salah Abdeslam houdt zich alvast niet schuil in Marokko, want als hij na de aanslagen in Parijs wel naar daar was gereisd, dan was hij al opgepakt. Dat zegt de grote baas van de Marokkaanse antiterreurdienst in een interview met de Franstalige nieuwszender RTL.