De lokale politie Maasland gedoogt de bijeenkomst, maar de deelnemers krijgen wel niet de toelating om het Dilserbos in te wandelen tot aan de boom waar Conings vorige zondag dood is aangetroffen.

Enkele deelnemers hebben bloemenkransen meegenomen en er is een fotokader met daarop de afbeelding van Conings toen hij nog soldaat was. Er zal nog een geluidsinstallatie worden opgebouwd om een toespraak te kunnen houden.

Er is onder meer een bus met deelnemers vanuit West-Vlaanderen afgezakt naar Lanklaar (Dilsen-Stokkem). De kleine parking was al snel volzet met een vijftigtal voertuigen. De anderen personen moesten van de politie, die toezicht houdt, langs de Boslaan parkeren.

De lokale politie Maasland gedoogt de bijeenkomst, maar de deelnemers krijgen wel niet de toelating om het Dilserbos in te wandelen tot aan de boom waar Conings vorige zondag dood is aangetroffen.Enkele deelnemers hebben bloemenkransen meegenomen en er is een fotokader met daarop de afbeelding van Conings toen hij nog soldaat was. Er zal nog een geluidsinstallatie worden opgebouwd om een toespraak te kunnen houden. Er is onder meer een bus met deelnemers vanuit West-Vlaanderen afgezakt naar Lanklaar (Dilsen-Stokkem). De kleine parking was al snel volzet met een vijftigtal voertuigen. De anderen personen moesten van de politie, die toezicht houdt, langs de Boslaan parkeren.