Alles wijst erop dat Janssen, die de moord op Shana Appeltans (18), Kevin Paulus (22) en Annick Van Uytsel (18) bekende, al begin jaren 90 zijn eerste seksuele misdrijven op jonge vrouwen pleegde. In die periode zal hij als student industrieel ingenieur op kot in Leuven.

De 38-jarige leraar legde volgens de kranten vorige vrijdag en tijdens het weekend bekentenissen af.

De speurders waren in de eerste plaats geïnteresseerd in de zaak-Van Uytsel, maar ondertussen bekende Janssen ook een drietal verkrachtingen die hij als student in Leuven pleegde.

Hij deed dat naar verluidt bijzonder chaotisch en verward en in stukken en brokken, zonder namen en exacte data te noemen omdat hij zich die naar eigen zeggen ook niet meer herinnert. Maar de speurders zijn ervan overtuigd dat hij de waarheid spreekt als hij bekent.

Alles wijst erop dat Janssen, die de moord op Shana Appeltans (18), Kevin Paulus (22) en Annick Van Uytsel (18) bekende, al begin jaren 90 zijn eerste seksuele misdrijven op jonge vrouwen pleegde. In die periode zal hij als student industrieel ingenieur op kot in Leuven.De 38-jarige leraar legde volgens de kranten vorige vrijdag en tijdens het weekend bekentenissen af.De speurders waren in de eerste plaats geïnteresseerd in de zaak-Van Uytsel, maar ondertussen bekende Janssen ook een drietal verkrachtingen die hij als student in Leuven pleegde.Hij deed dat naar verluidt bijzonder chaotisch en verward en in stukken en brokken, zonder namen en exacte data te noemen omdat hij zich die naar eigen zeggen ook niet meer herinnert. Maar de speurders zijn ervan overtuigd dat hij de waarheid spreekt als hij bekent.