Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Wij gaan voor een volledig nieuw bestuur, voor een bruisend en leefbaar Borsbeek waar bestuurd wordt vanuit de buik van de mensen. Wij hebben de voorbije zes jaren onze oren te luister gelegd bij de mensen en komen tot de vaststelling dat bestuur en burger in Borsbeek naast elkaar leven. Wij willen er voor de burger zijn, we zijn er tenslotte door hem.

Neen, dit is geen inhoudsloze verkiezingstaal, het kan sloganesk overkomen, maar de mensen waar wij mee naar de verkiezingen gaan hebben door hun vrijwilligerswerk van de voorbije jaren en hun onvoorwaardelijke bijhorende inzet zelf kunnen vaststellen wat ze niet willen, maar vooral wat ze wel willen. Borsbeek heeft nood aan een humaan en open bestuur en dat is wat wij willen en zullen brengen.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?
De winnaars worden de mensen die verandering willen brengen en die de gemeente op een open en constructieve manier willen besturen. De verliezers worden diegenen die teren op jarenlange ervaring maar er niet in slagen deze om te zetten naar de noden die onze gemeente heeft.

Wat is van belang in uw gemeente?
Leefbaarheid, verkeersveiligheid, behoud, herstelling en uitbouw van onze enige recreatiezone (Fort 3). Een open bestuur, bereikbaar voor elke Borsbekenaar. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?Wij gaan voor een volledig nieuw bestuur, voor een bruisend en leefbaar Borsbeek waar bestuurd wordt vanuit de buik van de mensen. Wij hebben de voorbije zes jaren onze oren te luister gelegd bij de mensen en komen tot de vaststelling dat bestuur en burger in Borsbeek naast elkaar leven. Wij willen er voor de burger zijn, we zijn er tenslotte door hem. Neen, dit is geen inhoudsloze verkiezingstaal, het kan sloganesk overkomen, maar de mensen waar wij mee naar de verkiezingen gaan hebben door hun vrijwilligerswerk van de voorbije jaren en hun onvoorwaardelijke bijhorende inzet zelf kunnen vaststellen wat ze niet willen, maar vooral wat ze wel willen. Borsbeek heeft nood aan een humaan en open bestuur en dat is wat wij willen en zullen brengen. Wie worden de winnaars, wie de verliezers? De winnaars worden de mensen die verandering willen brengen en die de gemeente op een open en constructieve manier willen besturen. De verliezers worden diegenen die teren op jarenlange ervaring maar er niet in slagen deze om te zetten naar de noden die onze gemeente heeft. Wat is van belang in uw gemeente? Leefbaarheid, verkeersveiligheid, behoud, herstelling en uitbouw van onze enige recreatiezone (Fort 3). Een open bestuur, bereikbaar voor elke Borsbekenaar. (SD)