MR-voorzitter Didier Reynders stelt vast dat de onderhandelingen met zeven partijen zijn mislukt en vraagt overleg tussen de Franstalige partijen.

Reynders wijt de mislukking aan een slechte methode van onderhandelen. Hij herhaalt dat Vlamingen en Franstaligen eerst zouden moeten bepalen wat ze nog samen willen doen.

Volgens Reynders moeten de de individuele rechten van de Franstaligen verdedigd worden. Volgens hem is dat noodzakelijk gezien de inhoud van de nota van Bart De Wever.

De MR-voorzitter vraagt echt overleg tussen de Franstalige partijen om te bepalen hoe de rechten van de Franstaligen beter kunnen verdedigd worden en met het oog op een eventuele verandering van onderhandelingsmethode.

MR-voorzitter Didier Reynders stelt vast dat de onderhandelingen met zeven partijen zijn mislukt en vraagt overleg tussen de Franstalige partijen.Reynders wijt de mislukking aan een slechte methode van onderhandelen. Hij herhaalt dat Vlamingen en Franstaligen eerst zouden moeten bepalen wat ze nog samen willen doen.Volgens Reynders moeten de de individuele rechten van de Franstaligen verdedigd worden. Volgens hem is dat noodzakelijk gezien de inhoud van de nota van Bart De Wever.De MR-voorzitter vraagt echt overleg tussen de Franstalige partijen om te bepalen hoe de rechten van de Franstaligen beter kunnen verdedigd worden en met het oog op een eventuele verandering van onderhandelingsmethode.