De koning heeft zondagavond MR-voorzitter en vicepremier Didier Reynders, "Koninklijk opdrachthouder", in audiëntie ontvangen op het Kasteel te Laken. Reynders heeft verslag uitgebracht over zijn opdracht.

Over de inhoud van het gesprek is niets bekend. De MR-topman kreeg zaterdag van de koning de opdracht om "zich op zeer korte termijn ervan te vergewissen dat de voorwaarden vervuld zijn voor het vlug heropstarten van de onderhandelingen inzake institutionele problemen en in het bijzonder Brussel-Halle-Vilvoorde".

De koning heeft zondagavond MR-voorzitter en vicepremier Didier Reynders, "Koninklijk opdrachthouder", in audiëntie ontvangen op het Kasteel te Laken. Reynders heeft verslag uitgebracht over zijn opdracht.Over de inhoud van het gesprek is niets bekend. De MR-topman kreeg zaterdag van de koning de opdracht om "zich op zeer korte termijn ervan te vergewissen dat de voorwaarden vervuld zijn voor het vlug heropstarten van de onderhandelingen inzake institutionele problemen en in het bijzonder Brussel-Halle-Vilvoorde".