Na de match kwamen massaal veel jongeren op straat in de Abdijstraat op het Antwerpse Kiel en op de Turnhoutsebaan in Borgerhout.

Vooral in Borgerhout werd de situatie grimmig. Vijf of zes combi's raakten beschadigd. Ook een auto die voor een verkeerslicht stond te wachten, moest het ontgelden. "Met behulp van de camerabeelden zal nu worden uitgezocht wie wat heeft gedaan", zegt perswoordvoerster Veerle De Vries van de lokale politie.

De heethoofden vielen ook een interventiewagen van De Lijn aan, waarna beslist werd om geen tram- of busverkeer meer langs de Turnhoutsebaan te sturen tot de gemoederen weer bedaard zijn.

Er vielen twee gewonden: een controleur van De Lijn en een politieman.

De politie pakte in totaal dertig jongeren op. Vier werden gerechtelijk aangehouden en 26 bestuurlijk. (Belga)

Na de match kwamen massaal veel jongeren op straat in de Abdijstraat op het Antwerpse Kiel en op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Vooral in Borgerhout werd de situatie grimmig. Vijf of zes combi's raakten beschadigd. Ook een auto die voor een verkeerslicht stond te wachten, moest het ontgelden. "Met behulp van de camerabeelden zal nu worden uitgezocht wie wat heeft gedaan", zegt perswoordvoerster Veerle De Vries van de lokale politie. De heethoofden vielen ook een interventiewagen van De Lijn aan, waarna beslist werd om geen tram- of busverkeer meer langs de Turnhoutsebaan te sturen tot de gemoederen weer bedaard zijn. Er vielen twee gewonden: een controleur van De Lijn en een politieman. De politie pakte in totaal dertig jongeren op. Vier werden gerechtelijk aangehouden en 26 bestuurlijk. (Belga)