In het station van Aarlen zijn woensdagavond twee reizigerstreinen tegen elkaar gebotst. Er vielen geen doden. Een twintigtal mensen werd doorverwezen naar het ziekenhuis.

De botsing gebeurde kort na 18 uur toen een trein uit Luxemburg bij aankomst in het station werd aangereden door een trein die vertrok naar Luxemburg.

De treinwagons kantelden volgens de NMBS niet. Volgens infrastructuurbeheerder Infrabel gebeurde de aanrijding aan lage snelheid.

Op een persconferentie werd woensdagavond meegedeeld dat er tussen de 150 en 180 mensen aan boord van de treinen waren.

Later op de avond preciseerden de NMBS en Infrabel dat 56 mensen na het ongeval een arts hebben geraadpleegd en dat er 23 naar het ziekenhuis werden verwezen voor lichte verzorging of bijkomend onderzoek.

In het station van Aarlen zijn woensdagavond twee reizigerstreinen tegen elkaar gebotst. Er vielen geen doden. Een twintigtal mensen werd doorverwezen naar het ziekenhuis. De botsing gebeurde kort na 18 uur toen een trein uit Luxemburg bij aankomst in het station werd aangereden door een trein die vertrok naar Luxemburg. De treinwagons kantelden volgens de NMBS niet. Volgens infrastructuurbeheerder Infrabel gebeurde de aanrijding aan lage snelheid. Op een persconferentie werd woensdagavond meegedeeld dat er tussen de 150 en 180 mensen aan boord van de treinen waren.Later op de avond preciseerden de NMBS en Infrabel dat 56 mensen na het ongeval een arts hebben geraadpleegd en dat er 23 naar het ziekenhuis werden verwezen voor lichte verzorging of bijkomend onderzoek.