Charlotte De Vos is de captain van de Red Panthers en geldt als hét gezicht van de Belgische vrouwenhockeyploeg. De 30-jarige routinier, die reeds sinds haar vijfde hockey speelt, was er dan ook bij op de Olympische Spelen van 2012 in Londen en op het Europees kampioenschap in Boom vorige zomer, waar de Red Panthers net naast het podium vielen. In Den Haag mikt ze met haar team op een top acht plaats.

Onlangs maakte De Vos bekend dat ze op clubniveau opnieuw voor haar oude club R. Victory HC in Antwerpen gaat spelen. De voorbije zes seizoenen was ze actief als aanvalster bij de Eindhovense club Oranje-Zwart. Eerder speelde ze ook voor MHC Laren in Nederland. De Vos combineert haar hockeycarrière met een job als personeelsmanager. (KVDA)

Bekijk een interview van De Vos voor het WK in Den Haag:

Charlotte De Vos is de captain van de Red Panthers en geldt als hét gezicht van de Belgische vrouwenhockeyploeg. De 30-jarige routinier, die reeds sinds haar vijfde hockey speelt, was er dan ook bij op de Olympische Spelen van 2012 in Londen en op het Europees kampioenschap in Boom vorige zomer, waar de Red Panthers net naast het podium vielen. In Den Haag mikt ze met haar team op een top acht plaats.Onlangs maakte De Vos bekend dat ze op clubniveau opnieuw voor haar oude club R. Victory HC in Antwerpen gaat spelen. De voorbije zes seizoenen was ze actief als aanvalster bij de Eindhovense club Oranje-Zwart. Eerder speelde ze ook voor MHC Laren in Nederland. De Vos combineert haar hockeycarrière met een job als personeelsmanager. (KVDA)Bekijk een interview van De Vos voor het WK in Den Haag: