Zoals velen van zijn collega-internationals is Felix Denayer al op zeer jonge leeftijd begonnen met hockey. Hij was pas zes jaar oud toen hij in clubverband ging spelen en volgens zijn vader had hij voordien al geoefend met borstel en blik in de gang van het ouderlijk huis.

Denayer heeft het hockey leren kennen via enkele vrienden die al speelden en is op zijn 23e uitgegroeid tot een van de sleutelspelers van de Red Lions. Hij won in 2011 de Gouden Stick voor beste Belgische speler, nadat hij 2008 al was uitgeroepen tot beste belofte. Vorig jaar werd de middenvelder van de Brasschaatse topclub KHC Dragons met de Belgische mannenploeg knap vijfde op de Olympische Spelen in Londen.

Naast het hockey volgt Denayer nog een opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Bekijk hieronder een interview met Felix Denayer. (KVDA)

Zoals velen van zijn collega-internationals is Felix Denayer al op zeer jonge leeftijd begonnen met hockey. Hij was pas zes jaar oud toen hij in clubverband ging spelen en volgens zijn vader had hij voordien al geoefend met borstel en blik in de gang van het ouderlijk huis. Denayer heeft het hockey leren kennen via enkele vrienden die al speelden en is op zijn 23e uitgegroeid tot een van de sleutelspelers van de Red Lions. Hij won in 2011 de Gouden Stick voor beste Belgische speler, nadat hij 2008 al was uitgeroepen tot beste belofte. Vorig jaar werd de middenvelder van de Brasschaatse topclub KHC Dragons met de Belgische mannenploeg knap vijfde op de Olympische Spelen in Londen. Naast het hockey volgt Denayer nog een opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Bekijk hieronder een interview met Felix Denayer. (KVDA)