Dat bericht Het Belang van Limburg.

De drie Limburgers waren naar Cassatie getrokken omdat het Hof van Beroep zich niet over de door de verdediging ingeroepen "uitlokking" wilde uitspreken. De zaak was de eerste waarbij in Limburg een onderzoek gebruik werd gemaakt van een undercoveragent, klinkt het.

Cassatie vond dat het Hof van Beroep zich daarover wel had kunnen uitspreken, waarna de zaak jarenlang stil kwam te liggen en de feiten verjaarden. "Een bewuste zet" van het Hof van Beroep, klonk het gisteren in de wandelgangen van het gerechtsgebouw. "Om geen standpunt over de gevoelige materie 'uitlokking' in te moeten nemen."

(Belga/RR)

'

Dat bericht Het Belang van Limburg. De drie Limburgers waren naar Cassatie getrokken omdat het Hof van Beroep zich niet over de door de verdediging ingeroepen "uitlokking" wilde uitspreken. De zaak was de eerste waarbij in Limburg een onderzoek gebruik werd gemaakt van een undercoveragent, klinkt het. Cassatie vond dat het Hof van Beroep zich daarover wel had kunnen uitspreken, waarna de zaak jarenlang stil kwam te liggen en de feiten verjaarden. "Een bewuste zet" van het Hof van Beroep, klonk het gisteren in de wandelgangen van het gerechtsgebouw. "Om geen standpunt over de gevoelige materie 'uitlokking' in te moeten nemen."(Belga/RR)'