Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard. Wie overstapte van de privésector naar het onderwijs zou zijn anciënniteit mogen meenemen en dus niet met een beginnersloon moeten starten, maar dat is volgens de Raad van State discriminerend en juridisch niet correct. Diegenen die volgende week de grote stap naar een schoolcarrière zetten en hoopten op een correcte wedde wacht nu een koude douche.

Op het kabinet van de nieuwe Onderwijsminister Crevits (CD&V) klinkt het dat het ontwerp niet volledig afgevoerd wordt, maar dat het herwerkt zal worden.

(Belga/MS)

Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard. Wie overstapte van de privésector naar het onderwijs zou zijn anciënniteit mogen meenemen en dus niet met een beginnersloon moeten starten, maar dat is volgens de Raad van State discriminerend en juridisch niet correct. Diegenen die volgende week de grote stap naar een schoolcarrière zetten en hoopten op een correcte wedde wacht nu een koude douche. Op het kabinet van de nieuwe Onderwijsminister Crevits (CD&V) klinkt het dat het ontwerp niet volledig afgevoerd wordt, maar dat het herwerkt zal worden.(Belga/MS)