De man met wie de minnelijke schikking is getroffen, was een van de twee slachtoffers die nog een klacht hadden lopen. Pukkelpop zou hem een paar tienduizenden euro's schadevergoeding betalen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard.

Eieren voor zijn geld

"In plaats van een lang en slopend strafrechtelijk proces én de eventueel daarop volgende burgerlijke procedure af te wachten, heeft die man besloten om een overeenkomst te sluiten", zegt Werner Haex, de advocaat van het slachtoffer. Met het tweede slachtoffer dat nog een klacht had lopen bij het gerecht, is de organisatie aan het onderhandelen.

Terugbetaling tickets

De kans wordt nu zeer klein dat een rechter nog zal moeten oordelen of de organisatie van het festival schuld treft. Er loopt daarnaast ook nog altijd een zaak rond de terugbetaling van de tickets. Ruim 350 festivalgangers eisen nog een vergoeding voor de geschrapte editie. Bij de ramp vielen vijf doden. (Belga/TV)

De man met wie de minnelijke schikking is getroffen, was een van de twee slachtoffers die nog een klacht hadden lopen. Pukkelpop zou hem een paar tienduizenden euro's schadevergoeding betalen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard."In plaats van een lang en slopend strafrechtelijk proces én de eventueel daarop volgende burgerlijke procedure af te wachten, heeft die man besloten om een overeenkomst te sluiten", zegt Werner Haex, de advocaat van het slachtoffer. Met het tweede slachtoffer dat nog een klacht had lopen bij het gerecht, is de organisatie aan het onderhandelen. De kans wordt nu zeer klein dat een rechter nog zal moeten oordelen of de organisatie van het festival schuld treft. Er loopt daarnaast ook nog altijd een zaak rond de terugbetaling van de tickets. Ruim 350 festivalgangers eisen nog een vergoeding voor de geschrapte editie. Bij de ramp vielen vijf doden. (Belga/TV)