Tot zondag 4 september kan je op de website van Pukkelpop terecht met alle mogelijke vragen. Pukkelpop zet een extra ploeg medewerkers in om de vragen te beantwoorden.

Tickets

Op de website wordt al meteen een antwoord gegeven op de mogelijk meest gestelde vragen. Zo geeft de organisatie toe dat ze nog geen beslissing genomen heeft over de mogelijke terugbetaling van toegangstickets en drankbonnen. Die beslissing volgt ten laatste op 15 november. Wie dat wil, kan zijn mailadres en de code van zijn tickets achterlaten op de website.

Trauma-specialist

Pukkelpop werkt ook aan een rubriek op de website waar een trauma-specialist hulp zal bieden aan wie nood heeft aan psychologische ondersteuning. Op de site zijn nu al de contactgegevens te vinden van organisaties als Tele-Onthaal en Slachtofferhulp. (EE)

Tot zondag 4 september kan je op de website van Pukkelpop terecht met alle mogelijke vragen. Pukkelpop zet een extra ploeg medewerkers in om de vragen te beantwoorden. Tickets Op de website wordt al meteen een antwoord gegeven op de mogelijk meest gestelde vragen. Zo geeft de organisatie toe dat ze nog geen beslissing genomen heeft over de mogelijke terugbetaling van toegangstickets en drankbonnen. Die beslissing volgt ten laatste op 15 november. Wie dat wil, kan zijn mailadres en de code van zijn tickets achterlaten op de website.Trauma-specialist Pukkelpop werkt ook aan een rubriek op de website waar een trauma-specialist hulp zal bieden aan wie nood heeft aan psychologische ondersteuning. Op de site zijn nu al de contactgegevens te vinden van organisaties als Tele-Onthaal en Slachtofferhulp. (EE)