Het college van psychiaters dat werd aangesteld door de onderzoeksrechter heeft vrijdag voor het Brusselse assisenhof de internering gevraagd van Léopold Storme. De tegenexpert die optreedt namens de verdediging is het daar niet mee eens.

Storme staat terecht wegens de moord op zijn vader, moeder en zus in de stoffenwinkel van de familie in de Brusselse Marollenwijk.

Volgens het college bevond Storme zich op het moment van de feiten in een ernstige staat van geestelijk onevenwicht. Volgens hen is Storme een gevaar voor de maatschappij. De psychiaters vragen dat hij zou worden geïnterneerd.

De tegenexpert die optreedt namens de verdediging was het niet eens met hun conclusies. Volgens Dokter Guillaume was het college meer geïnteresseerd in schuldelementen dan in eventuele mentale problemen van Storme.

Hij gelooft dat Storme zich op het moment van de feiten niet in een ernstige staat van krankzinnigheid, geestesgestoordheid of zwakzinnigheid bevond. Volgens hem is er geen bewijs dat de jongeman aan ernstige psychopathologie lijdt.

Het college van psychiaters dat werd aangesteld door de onderzoeksrechter heeft vrijdag voor het Brusselse assisenhof de internering gevraagd van Léopold Storme. De tegenexpert die optreedt namens de verdediging is het daar niet mee eens.Storme staat terecht wegens de moord op zijn vader, moeder en zus in de stoffenwinkel van de familie in de Brusselse Marollenwijk.Volgens het college bevond Storme zich op het moment van de feiten in een ernstige staat van geestelijk onevenwicht. Volgens hen is Storme een gevaar voor de maatschappij. De psychiaters vragen dat hij zou worden geïnterneerd.De tegenexpert die optreedt namens de verdediging was het niet eens met hun conclusies. Volgens Dokter Guillaume was het college meer geïnteresseerd in schuldelementen dan in eventuele mentale problemen van Storme.Hij gelooft dat Storme zich op het moment van de feiten niet in een ernstige staat van krankzinnigheid, geestesgestoordheid of zwakzinnigheid bevond. Volgens hem is er geen bewijs dat de jongeman aan ernstige psychopathologie lijdt.