PS'ers Elio Di Rupo en Paul Magnette treffen Benoît Lutgen (CDH), vergezeld van het hoofd van de studiedienst van de PS Anne Poutrain en Eric Poncin, secretaris-generaal van cdH.

Tegen de middag zouden zij de laatste hand moeten leggen aan een eerste agenda voor de onderhandelingen en de belangrijkste thema's.

De onderhandelingen voor de vorming van een regering kwamen donderdag in een stroomversnelling terecht. PS en CDH maakten toen bekend dat ze de onderhandelingen zouden aanvatten met het oog op de vorming van een Waalse, Brusselse en Franse gemeenschapsregering. In Brussel nemen ze er het FDF bij.

Aan Vlaamse kant lieten N-VA en CD&V vrijdag weten samen in zee te willen gaan voor de vorming van een Vlaamse regering. (Belga/KVDA)

PS'ers Elio Di Rupo en Paul Magnette treffen Benoît Lutgen (CDH), vergezeld van het hoofd van de studiedienst van de PS Anne Poutrain en Eric Poncin, secretaris-generaal van cdH. Tegen de middag zouden zij de laatste hand moeten leggen aan een eerste agenda voor de onderhandelingen en de belangrijkste thema's. De onderhandelingen voor de vorming van een regering kwamen donderdag in een stroomversnelling terecht. PS en CDH maakten toen bekend dat ze de onderhandelingen zouden aanvatten met het oog op de vorming van een Waalse, Brusselse en Franse gemeenschapsregering. In Brussel nemen ze er het FDF bij. Aan Vlaamse kant lieten N-VA en CD&V vrijdag weten samen in zee te willen gaan voor de vorming van een Vlaamse regering. (Belga/KVDA)