Er zijn bijna 180 getuigen opgeroepen, alles samen hebben 29 mensen zich gemeld als slachtoffer. Dat bleek woensdagmiddag op een speciale zitting in Tongeren. Alle procespartijen waren aanwezig, de voorzitter, de openbare aanklager, de advocaat van Janssen en de zes advocaten van de slachtoffers. Er was ook opvallend veel politie voor de laatste zitting voor het proces van Ronald Janssen in september.

Ontvoering, moord, verkrachting en foltering
Janssen staat terecht voor de ontvoering en moord op Annick Van Uytsel, voor de moord op het tienerkoppel Kevin Paulus en Shana Appeltans en voor verkrachting en foltering van het meisje. In totaal hebben zich 29 mensen zich burgerlijke partij gesteld als slachtoffer. In totaal worden 179 getuigen opgeroepen. Daardoor zal het assisenproces geen drie, maar zeker vier weken duren. Janssen zelf was er woensdag niet, maar in september zal hij zijn proces wel bijwonen. (Belga/EE)

Er zijn bijna 180 getuigen opgeroepen, alles samen hebben 29 mensen zich gemeld als slachtoffer. Dat bleek woensdagmiddag op een speciale zitting in Tongeren. Alle procespartijen waren aanwezig, de voorzitter, de openbare aanklager, de advocaat van Janssen en de zes advocaten van de slachtoffers. Er was ook opvallend veel politie voor de laatste zitting voor het proces van Ronald Janssen in september. Ontvoering, moord, verkrachting en foltering Janssen staat terecht voor de ontvoering en moord op Annick Van Uytsel, voor de moord op het tienerkoppel Kevin Paulus en Shana Appeltans en voor verkrachting en foltering van het meisje. In totaal hebben zich 29 mensen zich burgerlijke partij gesteld als slachtoffer. In totaal worden 179 getuigen opgeroepen. Daardoor zal het assisenproces geen drie, maar zeker vier weken duren. Janssen zelf was er woensdag niet, maar in september zal hij zijn proces wel bijwonen. (Belga/EE)