In het proces rond de zogenaamde Marollenmoord werd Léopold Storme veroordeeld tot 26 jaar cel voor de moord op zijn ouders en zijn zus. Storme hield zijn onschuld staande en tekende cassatie aan tegen de uitspraak.

De advocaten van Storme voerden aan dat één van de juryleden auditeur is bij het Rekenhof. Die functie zou niet verenigbaar zijn met met deelname aan een jury in een assisenproces.

Het hof van cassatie oordeelt nu dat er in het proces geen procedurefouten zijn gemaakt en dat het dus niet hoeft worden overgedaan. (EE)

In het proces rond de zogenaamde Marollenmoord werd Léopold Storme veroordeeld tot 26 jaar cel voor de moord op zijn ouders en zijn zus. Storme hield zijn onschuld staande en tekende cassatie aan tegen de uitspraak. De advocaten van Storme voerden aan dat één van de juryleden auditeur is bij het Rekenhof. Die functie zou niet verenigbaar zijn met met deelname aan een jury in een assisenproces.Het hof van cassatie oordeelt nu dat er in het proces geen procedurefouten zijn gemaakt en dat het dus niet hoeft worden overgedaan. (EE)